طرز تهیه آب زرشک خانگی
اصولا در فصل پاییز غلظت خون بالا میرود و چهچیز بهتر از خوردن نوشیدنیهایی که این غلظت را به حداقل برساند؟ آب زرشک بهترین نوشیدنی برای این مسئله است و به راحتی هم میتوانیم آن را در خانه درست کنیم.
اصولا در فصل پاییز غلظت خون بالا میرود و چهچیز بهتر از خوردن نوشیدنیهایی که این غلظت را به حداقل برساند؟ آب زرشک بهترین نوشیدنی برای این مسئله است و به راحتی هم میتوانیم آن را در خانه درست کنیم.
برای تهیه آب زرشک می توانید از زرشک پلویی و زرشک سیاه استفاده کنید اما بهتر است از زرشک سیاه استفاده شود. حتی اگربه زرشک تازه دسترسی ندارید، از زرشک منجمد شده استفاده کرده و آب زرشک تهیه کنید. در صورتی که از زرشک تازه استفاده میکنید، ابتدا زرشک را از شاخه و برگ جدا کنید و به مدت ۲ دقیقه آن را در آب بریزید و بهم بزنید، سپس آبکش کنید و سایر مراحل تهیه آب زرشک را انجام دهید.
طرز تهیه آب زرشک خانگی:
۱. در ظرفی غیر فلزی به مدت ۲۴ ساعت زرشکها را بخیسانید. برای خیساندن زرشک از ظروف شیشهای استفاده کنید.
۲. به ازای هر ۲۵۰ گرم زرشک ۱ پیمانه آب اضافه کنید، اینگونه آب زرشکتان غلیظ میشود و میتوانید هنگام نوشیدن به آن آب بیافزایید و یا به ازای هر ۲۵۰ گرم زرشک ۶ پیمانه آب اضافه کنید.
۳. در ظرف را ببندید.
۴. زرشک و آب آن را پس از گذشت ۲۴ ساعت داخل مخلوط کن یا غذاساز بریزید و آن را برای ۳۰ ثانیه با دور متوسط، مخلوط کنید.
۵. مخلوط کردن بیش از اندازه سبب خرد شدن کامل زرشک میشود، مخلوط کردن به اندازه ای لازم است که دانههای زرشک شکسته شوند و آب آنها خارج شود. اگر دانههای زرشک کاملا خرد شوند، جدا کردن تفاله از آب بسیار سخت است.
۶. برای جدا کردن تفاله زرشک محتویات درون مخلوط کن را از پارچه یا صافی ریز عبور دهید و با کمی فشردن همه آب را خارج کنید.
۷. آب زرشک آماده است و میتوانید در بطری شیشهای ریخته و آن را در یخچال بگذارید.
سس پستو را با انواع غذاهای ساندویچی و فستفود میتوانید امتحان کنید.